A JÖVőKÉPZŐRŐL

 

A Jövőképzőt azért hoztuk létre, hogy bárki elsajátíthassa azokat az alapvető fontosságú, mindennapi életben való boldoguláshoz szükséges ismereteket, amelyeket ma a közoktatásban nem lehet megszerezni.

 Az oktatási program összeállításakor arra törekedtünk, hogy a közoktatásra jellemző, frontális tanítás, és a lexikális tudás átadása helyett az interaktív, diákok bevonásán alapuló oktatásra helyezzük a hangsúlyt, amivel a résztvevők kritikai gondolkodása, vitakultúrája, és az együttműködési készsége is hatékonyan erősíthető.

 

Missziónk

Olyan ingyenes képzéseket, foglalkozásokat indítunk az ország minden pontján, ahol a kreativitáson, a csapatmunkán, a kritikai gondolkodáson és a vitakészség fejlesztésén van a hangsúly.

 

Csatlakozz oktatóinkhoz!

Van egy témád? Jelentkezz!

Ha szívesen csatlakoznál a Jövőképzőhöz oktatóként, vagy egyszerűen csak szeretnél javasolni nekünk egy olyan témát, amivel úgy érzed, érdemes lenne foglalkoznunk, írj nekünk egy e-mailt, a tárgyban megjelölve a javasolt kurzus témáját!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássa a világot, és azt, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítson el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.  

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek? 

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077