A valóságból kilépés és annak kockázatai

– Drogprevenció

A két alkalmas foglalkozás során olyan kérdésekről fogunk közösen gondolkodni, mint, hogy miért próbálunk eltávolodni a valóságtól, milyen módszerekkel próbáljuk ezt elérni, meddig biztonságosak ezek a próbálkozások és mikortól számítanak problémásnak? Mikor beszélhetünk függőségről? Hogyan és miért alakulhat ki valakinél ez az állapot, miről ismerhetjük fel, és hova lehet fordulni segítségért? Egyáltalán mit tehet a környezet, és mit az érintett? A kurzus két részből áll, amelyek két külön napon kerülnek megrendezésre.
Időpontok:

  • I. rész: 2018.10.09. 18:00 – Budapest, Rózsa utca 22.
  • II. rész: 2018.10.18. 19:00 – Budapest, Rózsa utca 22.

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássa a világot, és azt, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítson el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077