A forradalom a vérünkben van

– A fiatalság politikai szerepe tegnap, ma és holnap

Egyre inkább elveszítjük azt a képességünket, amely segít eldönteni, hogy a médiából kapott információk valósak-e, vagy sem, valamint egyre kevésbé támaszkodunk meglévő történelmi tudásunkra, mint saját véleményünk forrására.

Ragadd meg az alkalmat, és gyere el október 23-án egy rendhagyó tanórára, és beszélgessünk az 1956-os forradalmat kirobbantó okokról, valamint a fiatalok politikai szerepéről (akkor, most és a jövőben). 

Program:

11:00-11:30: Fiatalok ’56-ban – előadás
11:30-12:00: interaktív feladatok, melyekkel közelebb hozzuk a fiatalok forradalmi szerepvállalásának jelentősségét

Időpont: 2018.10.23. 11:00

Helyszín: Budapest, Szabadság tér

A kuzus nyitott, előzetes jelentkezés nem szükséges.

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

KIK VEHETNEK RÉSZT A KURZUSON?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássa a világot, és azt, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítson el.

MIKOR ÉS HOL VANNAK A KURZUSOK?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

MILYEN KURZUSOKAT LEHET AJÁNLANI A JÖVŐKÉPZŐNEK?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077