Lehet-e tudatos karrier menedzsmentről beszélni a digitális világban?

A kurzuson arról beszélgetünk, mit jelent a karrier; kik a szereplői a karrier menedzsment folyamatának, miket érdemes átgondolnia annak, aki tudatosan szeretné tervezni a szakmai karrierjét, és kitől, milyen segítséget, támogatást várhatunk el a fejlődésünk érdekében. Arról is szó esik majd, hogy a digitális világban milyen tudásra és főleg milyen képességekre van szüksége annak, aki sikeres és alkalmazható akar lenni.

Időpont: 2018. december 07. 18:00 – 19:45

Helyszín: Budapest, Múzeum Krt 13.

Oktató: Dr. Juhos Andrea

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

KIK VEHETNEK RÉSZT A KURZUSON?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássa a világot, és azt, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítson el.

MIKOR ÉS HOL VANNAK A KURZUSOK?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

MILYEN KURZUSOKAT LEHET AJÁNLANI A JÖVŐKÉPZŐNEK?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077