Mind megsülünk?

– Egyéni felelősség a klíma harcban

A kurzuson résztvevők válaszokat kapnak arra, hogy hogyan tudják úgy alakítani az életüket, hogy az egyszerre legyen modern és környezettudatos.

Kiknek ajánljuk ezt a kurzust? Mindenkinek, aki úgy érzi, hogy nem a szívószálak miatt emelkedik a tengerek vízszintje. Azoknak, akik szeretnek nyáron légkondit használni, de nem szeretnék, hogy 20 év múlva már télen is erre legyen szükség és azoknak is, akik szeretik a kávét (de az erdőket is).

Időpontok: TBA

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássuk a világot, és az, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítsunk el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077