TIÉD A HANGOD!

– beszédtechnikai alapok és beszédkészség fejlesztés

Ha úgy érzed, hogy valamiért nem megy könnyen a nyilvános beszéd, a nem nagyon nyilvános, de érzelmileg fontos helyzetekben való stabil és jól irányított megszólalás (pl.: állásinterjún), vagy a beszéd úgy általában, akkor nincs más dolgod, mint hogy megtanuld, hogyan kell csinálni. A legtöbben soha nem tanultak beszélni és nem is tudják, hogyan kell. Mégis elvárják tőlük, sőt ők is elvárják saját maguktól, hogy tudják. Ez a kurzus a beszédfolyamat újratanulásáról szól, sok mozgással, rengeteg gyakorlattal, mindennap használható praktikákkal.

A workshop három egymásra épülő részből áll. Az első alkalom témái a testtudat kialakítása, a figyelem természetének megértése, a helyes járás és légzés gyakorlása, elsajátítása. A második alkalommal a hangképzéssel, a beszéd irányaival, az érzelmek működésével foglalkozunk. Az utolsó részben pedig az eddig tanultakat színpadi gyakorlatok segítségével mélyítjük el.

Időpontok: TBA

 

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássuk a világot, és az, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítsunk el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077