Valójában mit csinál Brüsszel?

– Európai Uniós ismeretek

Interaktív workshop az EU intézményrendszeréről, döntési mechanizmusairól, és arról, hogy az EU-polgárok hogyan látják kívülről a szervezetet. Ahhoz, hogy felelősségteljes döntéseket tudjunk hozni ismernünk kell a tényeket.

Május 26-án Európa választ, ahhoz, hogy jól válasszunk ismernünk kell, hogyan működik az Európai Unió, melyek a legfontosabb intézmények és milyen kapcsolat van közöttük. A workshop tökéletes lehetőség arra, hogy közelebb kerülj Európához és elkezdd kritikus szemmel nézni az EU-t!

Időpontok:

  • 2019.04.18. 18:00 – Budapest, Muzeum Krt 13

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássuk a világot, és az, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítsunk el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077