Véleménydiktatúra vs. szólásszabadság 

– Te is lehetsz cenzor!

A Facebook a világ legnagyobb cenzora és azt sem tudjuk, hogyan működik: néha eltűnik egy poszt, néha nem megy át egy link a Messengeren. Ha ugyanezt a kormány csinálná az újságokkal és a postával, fel lennénk háborodva, de a Facebook egy magáncég. A szólásszabadság workshopon átnézzük, hogy mi az a cenzúra, mit tiltanak ma is a törvények, valamint hogy miért jó és miért rossz mindez.

Időpont: egyeztetés alatt

Érdeklődsz kurzusunk iránt?

Jelentkezz!

F.A.Q.

Gyakran Ismételt kérdések

Kik vehetnek részt a kurzuson?

Jövőképző ingyenes kurzusain bárki részt vehet akár diákként, akár tanárként, akinek fontos a kritikai gondolkodás, aki fontosnak tartja, hogy összefüggéseiben lássa a világot, és azt, hogy a lexikális ismeretek helyett a mindennapi életben használható tudást sajátítson el.

Mikor és hol vannak a kurzusok?

A Jövőképző folyamatosan bővülő kurzuskínálattal, az ország különböző pontjain valósul meg. Az aktuális kurzusok, időpontok és helyszínek a weboldalon érhetők el.

Milyen kurzusokat lehet ajánlani a jövőképzőnek?

A kurzusok alapja a kritikus gondolkodás, ezért olyan témaköröket kell bevonnunk a programba, amelyek olyan speciális készségeket fejlesztenek, amiket a résztvevők hasznosítani tudnak a mindennapi életük során.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077