MUNKATÁRSAINK

OKTATÓINK

Péter Dániel

Kurzus: Gyűlöletbeszéd – egyszerű vélemény, vagy a diszkrimináció egyik formája?

Diplomáimat nemzetközi tanulmányok, szlavisztika és politikatudomány területeken szereztem. Tanulmányaim alatt kortárssegítőként és magyartanárként önkénteskedtem, majd egy kétrészes, intenzív kurzus elvégzése után gyűlöletbeszéd-ellenes tréningek előkészítésében és lebonyolításában vettem részt Norvégiában, Grúziában és Franciaországban.

Horváth Fruzsina

Kurzus: TIÉD A HANGOD! – beszédtechnikai alapok és beszédkészség fejlesztés

Tizenéves korom óta foglalkozom színházzal. Figyelmem a kezdetektől fogva a színésztréningek és a most fizikai színház néven emlegetett előadás-létrehozás felé fordult. A 90-es évek közepétől a színpadi munkát kicsit háttérbe szorította a tanítás. Ekkor kezdődött az az organikus hanggal kísérletező munkafolyamat, amely a mai napig tart. Mind drámatanárként, mind beszédtanárként kerestem, keresem azokat a metódusokat, amelyekkel a hang nemcsak visszaállítható eredeti rezgésterjedelmébe, de a megtanult tudatos irányítás által komoly eredményeket képes elérni mindennapi beszédhelyzetekben és életvezetésben is.

Munkám egyik fő iránya nem színházi pályán dolgozók, illetve gyerekek számára kidolgozott beszédkészség fejlesztő módszerem elméleti és gyakorlati csiszolása. Nagyon fontos részei az életemnek a zenészekkel végzett közös tréningek, különös kíváncsisággal figyelem a koncentráció hangszeres hangokat változtató hatását.

Imre Ádám

Kurzus: Ne menjen rá a gatyád is! – Pénzügyi alapismeretek

Imre Ádám vagyok vállalkozó, és a Moneyvlog Youtube csatorna tulajdonosa. Hét éves pénzügyi tervezői és tanácsadói tapasztalattal a hátam mögött úgy gondolom, hogy sok magyar embernek van pénze, csak nem feltétlen arra költi azt, amire kellene. Viszont hiszek abban, hogy a pénzügyi gondolkodás alapjainak minél szélesebb körű oktatásával, és a financiális intelligencia fejlesztésével a jövő nemzedékei sokkal jobban tudnak majd bánni a bevételeikkel, és ezáltal sokkal könnyebben érhetik el céljaikat.

Dr. Juhos Andrea

Kurzus: Lehet-e tudatos karrier menedzsmentről beszélni a digitális világban?

Juhos Andrea, a Lee Hecht Harrison Magyarország ügyvezetője vagyok. https://www.linkedin.com/in/drandreajuhos/
15+ éve foglalkozom karrier tanácsadással, ügyfeleim között megtalálhatók Magyarország meghatározó hazai és külföldi cégeinek közép és felsővezetői és tehetségei. Programjaimban bemutatom a résztvevőknek, hogy merre tart a munka világa, milyen trendek figyelhetőek meg a munkaerőpiacokon, és arra bátorítom őket, hogy jó pár önreflexiós gyakorlaton keresztül fogalmazzák meg erősségeiket, motivátoraikat és karrier ambicióikat. Mindezekre van ugyanis szükség a tudatos karrier menedzsmenthez.

Szilva Attila

Kurzus: Mi a hasonlóság egy választó és egy mágnes között? – Választói viselkedés modellezése fizikus szemmel a big data korában 

Az Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem doktori (PhD) fokozatot fizikából 2011-ben. Azóta a svédországi Uppsala Egyetemen vagyok kutató, ahol fő témám az atomi mágneses kölcsönhatások modellezése. Két éve az Uppsalai Egyetem Szociológiai Tanszékének vezetőjével sikerült egy egyetemi pályázatot megnyernünk, amire interdiszciplináris témákkal lehetett nevezni. Ennek a pályázatnak köszönhetően egy hasonló modellekkel foglalkozó kutatóval tudtuk bővíteni a csapatunkat. Az eredményeink aktivisták számára is tanulságosak lehetnek.

Mikó András

Kurzus: A forradalom a vérünkben van – A fiatalság politikai szerepe tegnap, ma és holnap

Mikó András vagyok, alapszakos diplomámat történelem szakon szereztem, majd tanulmányaimat tanári mesterképzésben és nemzetközi tanulmányok szakon folytattam. Az elmúlt években tanítottam középiskolában, vezetőképző akadémián és vezettem cselekvő fiatalokból álló helyi politikai közösséget is.

Tanítási tevékenységem során két dolgot tapasztaltam, ami a legnagyobb hatást gyakorolta rám. Egyrészt, hogy mennyi értékes gondolat, mekkora potenciál rejlik a fiatalokban. Másrészt, hogy a magyar oktatási rendszer mindezt veszni hagyja, és csupán arra jó, hogy elbutítsa a fiatalokat.

Éppen ezért kurzusaim során a kritikus gondolkodást, a csapatmunkát és az egyéni kibontakozást helyezem előtérbe. Hitvallásom, hogy a történelem nem arra való, hogy bemagoljuk és visszaböfögjük, hanem hogy példáin keresztül megértsük a jelen folyamatait, és kezünkbe vehessük a jövőnk alakítását.

Ha téged is érdekel, hogy mikor és miért törnek ki a forradalmak, hogy miért mindig a fiatalok a történelem motorjai, és hogy lehetünk –e mi a jövő forradalmárai, várlak szeretettel a kurzusaimon!

Páll Gábor

Kurzus: Ki vagyok én? Hol a helyem a világban? – Identitás és Sokszínűség

Leginkább az foglalkoztat, hogy a gyerekeknek olyan iskolát hozzunk létre, ahova szívesen járnak. 7 évvel ezelőtt ezért kezdett el érdekelni a demokratikus iskola modellje, 3 éve pedig ezért vettem részt az első szabadjáték képzésemen. A Rogers Alapítványnál 2 évet önkénteskedtem, egy évet dolgoztam, pár hónapja pedig az angliai játékbarát iskola minősítés hazai adaptációján dolgozok. Az ELTE PPK pedagógia alapszakán végeztem, és interkulturális pszichológia és pedagógia mesterképzésen abszolváltam, illetve két éves játéktréner képzőn vettem részt. Kisiskolás korosztálytól középiskolásokon át a felnőttekig mindenféle csoportnak tartottam már tréninget (játékról, állásinterjú technikákról, kommunikációról, konfliktuskezelésről stb.). Önkéntesként 5 éve táborokat szervezek középiskolásoknak. Sok munka és önkéntesség mellett 5ritmus mozgásmeditációra és alkalmanként moziba járok. Ami a legjobban kikapcsol az pedig a társasjátékozás – minden mennyiségben.

CSAPATUNK

CSAPATUNK

CANO LUIS

Igazgató

NÉMETH GYÖNGYVÉR

Logisztikai és kommunikációs menedzser

PARÓCZAI ANIKÓ

Üzletfejlesztési menedzser

SZABÓ BRIGITTA

Ügyfélkapcsolati menedzser

Kérdésed van? Írj nekünk!

Címünk

Budapest, Rózsa u. 22, 1077